Dotarile noastre…

CARUSEL AUTOMATA 6 CULORI

Atelierul este echipat cu utilaj carusel automata MHM cu posibilitatea de a imprima 6 culori.
Uscarea materialelor se face in tunel de uscare termic MHM, acest tunel usuca cerneala serigrafica la temperatura necesara pentru a putea fi fixata in material. Cernelurile folosite sunt marca SERICOL acestea indeplinind calitatea necesara pentru a avea un imprimeu de calitate.
Echipa specializata in executarea serviciilor
de imprimare.
Avem posibilitatea de a imprima 3000 bucati pe zi
de produse imprimate.

TAMPOGRAF 2 CULORI

Utilaj pentru personalizarea obiectelor : pixuri, brichete, obieste de promovare adiferitelor servicii de prezentare, etc. Personalizarea o putem efextua in una sau doua culori, imprimarea se executa automat dupa pregatirea utilajului cu placi si cerneala. Posibilitatea de imprimare pana la 10000 de produse zilnic.

ATELIER PENTRU SUBLIMARE

Serviciu rapid ce vine in ajutorul clientilor care doresc imprimari unicate pe diferite textile si obiecte cu ar fi : tricouri, cani, perne , etc. Personalizarea se executa pe materiale speciale cu utilaje specifice pentru acest gen de lucrari. Serviciu ideal pentru organizatorii de evenimante sau aniversari. Se pot comanda unul sau mai multe obiecte personalizate cu aceiau imagine sau diferite.

UTILAJ IMPRIMARE PLANA SI CIRCULARA Acest utilaj automat pentru serigrafie imprima suprafete place si circulare , ceramica, sticla, plastic, obiecte rotunde etc. Imrimarea pentru aceste material se executa cu cerneala pe baza de solvent adica cu uscare in aer si in functie de produs si cerneala se mai aplica arderea acestuia cu flacara sau in cuptor

Comentariile sunt închise.